Selasa, 26 Julai 2011

mINGGu TErAKhir

Salam semua,
Minggu nie merupakan minggu terakhir aku berkhidmat di Cawangan ini, 1/8 aku start report duty kerja kt tempat baru....baru2 pon tempat lama aku jugak sebelum aku berpindah kt sini hanya unit aje yang berubah, harap2 gitulah.
Genap setahun 4 hari aku dok kt sini, aku rasanya inilah tempat yang paling singkat aku berkidmat. Ntah ler rasanya lepas nie itulah tempat terakhir kot sampai pencenlah dok kat situ.
Sebenarnya kawan-kawan kat sini semuanya best-best hatta Pengarahnya sekali, almaklumlah kami Cawangan yang kecil saje....mungkin aku kot yang bermasalah..ha2x ramai yang terkejut sakan......semua bertanya akukah yang minta tukar, kenapa? dan mengapa?.....yang itu biarlah aku sendiri yang simpan jawapannya. Alhamdullillah Jujur katakan bos aku kt sini memang best, penuh dengan information boleh dikatakan macam data- baselah mintak apa saja info pasal kerja semuanya ader.........just click dalam komputer aje........
Mungkin selepas nie aku miss ngan member2 kt sini, miss majlis Tafakur every friday yang selalu menyedarkan kita yang selalu lalai nie, mana ada wooo cawangan lain buat majlis cam tu every friday.......bak kata orang ilmu dunia ngan akhirat seimbang. Free-free aje dapat ilmu dan pahala kan.

 So aku rasakan inilah sumbangan jahitan aku yang terakhir untuk kawan-kawan di Cawangan nie. Harap2 lepas ni u all kita masih boleh lagi berchit chat err atau berbalas-balas e- mail. Kan zaman sekarang nie zaman teknologi di mana-mana pon boleh berhubung kan. Bekas h/phone nie khas untuk si PA Pengarah dan adik kecik kita si Yana......selamat bergaya







-sila abaikan model yang x berbayar nie- 
Clutch beg nie khas untuk ibu kawan baik ku si Na untuk bonda tercinta nun jauh di kampung. Jumaat nie balik kampung erkkk....sambut puasa sama mak ayah tercinta, bestnyer. All materialnya menggunakan kain denim termasuklah liningnya juga.....2 poket plus -interior/exterior ngan 1 poket untuk letak h/phone.
Tq Na x jemu2 mengorder dari k.zah nie.....

3 comments:

ikatankasihku berkata...

ohh akak bertukar angin yer....
mesti terkenang2 geng2 kat situ nanti..
siap prepare special gift kat kwn2..
mesti diaorg terharu...

Latina berkata...

terima ksih kak zizah...lawa beg utk ma sy tu..dan selamat kembali ke cawangan kita...pasni bestlah..senang skit nk order mcm2..hihihih...

aqishah berkata...

nak pindah ke mana tu yer.. mesti la rasa sedey kan.. dapat offer yg lebih baik ke?

Catat Ulasan