Rabu, 6 Julai 2011

KaIN LaGi....

Petang baru nak up-date, sepetang tadi ader perbincangan nd sambung lak pagi esok......ha nilah kerja aku bila time2 nak raya nie...gi ambik stock kain, pas tu bungkus nd pos.......adik aku punya kerjalah.

Call pagi  kelmarin, semalam t/hari dah tanya dah pos ke blumm...ellooo ingatkan aku kerja itu aje ke......aku nie nolong aje,aku kena pie ambil dulu, itu pon mintak ehsan husband tlg antorkan.....nd mintak ehsan jugak tlg poskan.........hik2x terpaksalah belanja makan erkkkk.....ikan terubuk Bakar Jln Kuching meh......adehhhhh..... 


Pas tu kenalah lak bungkusnyer....itu pon kol 10.30 mlm tadi baru leh bungkus, tunggu si bujang nie leka buat kerja2 dia, kalau tidak x payah ler, nak cepat lagi lambat ler citernya......nak nolong tapi melambatkan aje ader ler...anyway tq gak ader ler inisiatif nak tolong mamanya.Pelik anak lelaki anak pompuan siang2 dah masuk tido katanya nak bangun awal pagi esok, iyaler tu x kemananyer kalau mamanya x kejutkan x dibangunnyer, saje je nak sedapkan hati mamanya aje......
 
 
Sebelum tido kakak siap pesan mama besok kakak nak bawak bekal nugget, nd b/fast air horlicks agar otak kakak cergas.- sememangnya aku tiap2 hari bekalkan diorang nie- kol 5 pagi dah bangun tau, tapi satu perangai kakak nie bekal2lah duit poket nak jugak dan tetap habis juga duit tuuu......dah pandai belanja lah kotnyer. siap pesan lagi tu Mama kena sedia b/fast agar kakak..pot..pottt....uh malas nak layan iya2..iya.......
 

1 comments:

ikatankasihku berkata...

kisah akak ngan adik gaduh psl kain..hehehe
kul 5pg dah bgn? sy bgn kul 5.30 pon terpisat2 mata ni..
request breakfast, tapi belanja jgk..emmmm samalah ngan anak sy...

Catat Ulasan