Khamis, 10 Mei 2012

HAdiah Hari GUrU


Hadiah hari guru dari guru untuk guru, ustazah sekolah kakak minta disiapkan sebelum 11/04/, katanya untuk dihadiahkan sempena hari guru untuk cikgu anak2nya.













Memula tu kakak bagi order pelik gak bila nengok kan , x kan ler cikgu lelaki pon nak pensel box yang tulis nama, issshhh cam x logik je kan, tup2 dpt message dari ustazah katanya untuk dihadiahkan sempena hari guru untuk cikgu anaknya.So next week kan haru guru....ha2x bila teringatkan 16 mei nie aku ader 1 citer yang agak memeranjatkan dan mengerunkan...nanti akan diciterkan kt sini nanti......

3 comments:

mas oryza berkata...

salam sis..brp hrga stu beg ni ye?

apiez berkata...

salam.. berapa harga ye?

Azlina Zaidil berkata...

Assalam... nak order pencil box utk hari guru..pm brp hrg

Catat Ulasan