Isnin, 25 Julai 2011

MayBank Treat PoInt

Sebenarnya aku x ambil pusing pasal2 treat point Maybank credit card nie.......tulah kengkawan kt opis nie dok bz cakap ader gerai treat point kt Mid valley nie, mamanglah tiap2 tahun aku dok lalu tepi h/way tu nengok kain pemidang yang besar tu terpampang, x pernak pon ambil hal, Paling koman pon aku buat penebusan kt tenet je,bagus juga ada kawan-kawan yang prihatin ni.
Memang best lah pergi kt sini ader lebih kurang 200 booth kot ke lebih....cam2 barang yg kita leh tebus, hanya tengok banyak mana yang kita ader point tu....husband aku memang aim bagpack nie nak gantikan bagpack komp. dia yang dah lusuh tu. Semalam dah habis dah promosi dia. Kami rewang2 sampailah kol 10 malam..... x pe balik lambat esok kan cuti.


 Dalam kami dok lilau-lilau mata tu cam biasalah pompuan, aku ternampaklah booth tupperware nie, tambahan lak Adam terus pegang aje botol air E-CO nie, trus kata yang kaler oren nie dia punya. Dapatlah jugak aku satu set botol air nie, satu sorang x yah gaduh2.....kakak umah kuning. Begpack satu lagi tu Adam yang punya mana boleh budak tu kalah ngan abahnyer. Kumpul point lagi tahun depan tengok apa lak yang dapat. Kumpul point sambil dapat hadiah oraitlah kan....
 
  

2 comments:

ikatankasihku berkata...

sorang 1 dapat, tak yah rebut2 lagi... :)

aqishah berkata...

wah2 kita pun suke dpt gift... member pun ada gi treatpoint kat MV.. sonok dia kata.. hihihihi

Catat Ulasan