Selasa, 20 Disember 2011

MajLis KhataM Al-qURAN & gRADuASi aDaM....

Akhirnya kakak khatam al-quran juga tahun nie....nie kakak dah terlambat dibandingkan ngan kawan-kawan dia yang lain.....setahun lepas terkebelakang....x pelah janji boleh khatam juga.........

Kakak sesangatlah terujanya nak naik pentas kali nie....before2 nie hanya naik pentas untuk ambil bahagian sahaja......seawal pagi kakak bangun macam nak gi sekolah...padahal khatam tu start kol 9.00 pagi, termasuklah aku juga terpaksa.......kol 7.30 kakak bising2 kt abahnya naper x siap lagi........

Adam rileks saje w/pon dia tau dia akan terima sijil gak hari nie.....dah habis tadika rupanya....tahun depan dah melangkah ke Tahun satu....
Senang skit kot pepagi antor 1 hala saje budak2 tu ke sekolah.........boleh lewat skit antor beg sekolah ptg kt nursery....


Kakak tengah dipersiapkan oleh Cikgu Tina......Tahun nie tema khatam Al-quran jubah kaler purple........




Nie dia pengetua Sekolah Tunas Mukmin..........Kami panggil dia Umi Pah....seorang yg sangat lembut hati.......naik pentas berucap nangis.....








Tiba lah time adam terima sijil.....nama pertama dipanggil.......hansome anak mama melangkah naik pentas.......sayu tengok dah besar rupanya ........





Sekarang nie kedua-dua beradik nie ader kt Kampung, diambil oleh adikku yang datang selepas majlis tu......first time aku berpisah ngan budak2 tu.....anak2 rileks aje tinggalkan kami berdua........aku ngan abah dia lak yang nangis....aku lagi ler sayunyerrr...anak kg kampung suami kat Labuan.....tinggal aku terkontang kanting kt KL nie.........tak pe hari khamis nie kami balik ambil budak2 nie berdua nd terus bercuti sehingga tahun depan......

2 comments:

Latina berkata...

comelnya kakak...fotostat mama dia...

2a2i berkata...

eiiiii dia nie...x tau ler suruh letak cam2 kt muka dia......gedik heeeee

Catat Ulasan