Jumaat, 23 Mac 2012

IcT...kt TRg

La..... mati2 aku dok ingatkan ICT kt Shah Alam.....rupa2nyer kt kg aku pon ader ICT..semua org dah tau kecuali aku...rupanyer ICT nie....opismate aku panggil tempat IKan Celup Tepung...aduzzz lambatnyer info sampai kt aku..org KL lebih tau dari aku lagi rupernyer....memang setiap kali balik kg aku x terlepas singgah kt sini, tambahan lak dia hanyalah otw balik umah mak mertua.....tempatnyer betul2 belakang Airport Trg...patut ler opismate aku tau ICT nie...sebabnyer Airport Trg tu depe yang design....

Kat sini semua makanan lautnya dicelup tepung, pas tu goreng...dulu masa tempat nie x fames lagi reger dia sesangatlah murahnyer...tapi sekarang regernya dah mahal dah, tapi still leh makanlah.....nak wat cam ner smua keter yg parking sini smuanyer plat luar dari trg, t/masuk ler aku w/pon anak jati trg.
Sesudah kenyang Adam ngan kakak main pantai lak..pantainya berdepan ngan tempat makan nie aje.....




kerja kakak kalau singgah kt sini x der kerja lain kutip kulit siput..katanya nak buat frame gambar..yooooo2 ler tu x kemana pon...kulit siput x kan sampai ke kl pon.....



 Ombak dia agak kuat jugak.....sebabnya 2 hari nie asyik hujan aje....x leh mandi kt sini sebab laut dia dalam dan curam....


 main pasir yea.....bagi canler.......sedang membina kubu
Before tu round jap kt PAsar Payang.....untuk beli barang2 yang member2 kirim Seperti biasa stock barang keperluan dapur aku memang aku beli kt sini  cam cili, rempah ratus - macam kt Kl x der kan - tapi aku suka barang2 keluaran negeri aku gak...origional asli buatan tangan....








2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

oo. ict tu stand 4 ikan celup tepung yer..
hahah, sy pun br tau, org ganu seniri pun tatau!..

igtkn ict yg mcm lampu2 ict kat pulau warisan tu..;p

2a2i berkata...

tu ler psal kan..say pon dok ingatkan yg lampu kelip2 tu ha2x tipah tertipu rupernyer....

Catat Ulasan