Rabu, 9 November 2011

RaYA HaJi

Rupa- rupanya pejam celik dah 7 tahun aku dah x balik Raya Haji.....cepat masa berlalu dalam sedar x sedar....anak-anak pon dah besar dah...
So azam kami tahun nie kami sekeluarga nak soalat Raya kat Masjid Besi (Masjid Tengku Mizan )......
So seawal pagi kami dah bersiap2, x mau jadi cam tahun lepas terlepas solat kt Masjid Wilayah.......




 Rupa-rupanya ramai umat yg solat kat Masjid tu.......Masjid nie conceptnyer Open...so x der pembahagi untuk solat pompuan dan lelaki..........






Adam dah penat jalan dah nak menuju ke kereta....sebab parking kete jauh skit....sebabnya kami kan bukan warga PutraJaya...so semua tempat2 yang dekat Masjid org sana dah parking dulu.....

2 comments:

ikatankasihku berkata...

seronoknya kak zah, pergi masjid 1 family mcm ni, ikin tumpang happy tgk semua ni...

2a2i berkata...

alah ikin jangan ler sedihhhh......

Catat Ulasan