Rabu, 2 November 2011

BBQ

 Dah lama kami x gather2 sama......last dulu masa yang tukang kipas nie single sehinggalah sekarang nie dah ader 3 princess. Lama sungguhlah tu....iyalah seorang lari ke U.K, sorang lagi lari ke Australia. Lari bukan kerana merajuk, lari kerana mengejar ilmu. Yang tinggal sekarang yg belum habis lagi hanyalah husband aku lagi ler...sabor errrr sikit hari lagi...lepas nie bolehlah selalu outing sama2 . W/pon sekarang nie masing2 bz, tapi ari minggu tu hari dpt jugak ler kami gather2 same buat BBQ kt umah aku.
Seronok tengok anak2 sebaya aje.........dulu semua bujang, sekarang nie masing2 bawak askar masing-masing

 Nie baru nak start nyalakan api....aku dah cuak dah maghrib husband aku blum balik dari kelas lagi....janji nak balik 6.30....maghrib pon blum nampak batang idungnyer....Kami pakat gelak2 alamaknyer uh ayam, ikan tu pakat2 goreng ajelah...memandangkan betapa susahnyer nak nyakan arang tu.....tapi usaha tangga kejayaan kan......




Dulu masa kami sama2 gi outing, kawan yang nie baru aje jadi pengantin baru, sekarang nie dah ader sepasang dah.......comel baby boy dia nie...
 Yesssss... dah siap semuanyer time untuk makan....yummmmmm



 
 Muka2 orang kekenyangan dan dah ngantuk dah......

 Putera puteri kami semua.......kesihan adam hanya dia sorang aje budak lelaki...semuanya pompuan....

2 comments:

ikatankasihku berkata...

siap bentang tikar tu kak..mesti seronok ek

2a2i berkata...

ha..ha memang seronok giler ikin.....

Catat Ulasan