Khamis, 18 Ogos 2011

SiAp JuA..

Assalamamualaikum.........
Lama rasanya x bercerita di dalam blog nie......angin nak menaip kurang sikit...lembap slow nd malas ntah naper ntah.....hati nie rasanya cam kuraqng seronok sikit...aduhhhh pergilah jauh2 benda2 yang x seronok di dalam hati nie....Ok kita bercerita benda yang seronoklah....
minggu depan minggu terakhir kan puasa....mesti semua orang tengah bz2 siapakan mana2x yang kurang.Kt radio lagu2 raya dah banyak berkumandang.... lagilah sahyunya...cam biasa kami balik kampung sehari sebelum hari raya. 
Oklah 
Syukur aku sempat gak siapkan baju smocking anak kawan nie.......pagi tadi dah bagi pon.....TQ ina....


Yang nie untuk si adik 

hak nie untuk kakaknya

Nie tudung raya for MBF si Na, pah nie katanya nak tambah batu2 bagi galamer di hari raya nanti ndddd....yang paling penting nak sambut orang baru dalam family- (bakal adik ipar)- sorry na erkkk pot2 kt sini, jangan marah 

2 comments:

ikatankasihku berkata...

memang la kak zah ni orang yang rajin & tak reti duduk dia...
tangan berseni & kreatif..tabik spring kat akak...toinggg...

2a2i berkata...

duduk diam tandanya dah x larat dah tu....

Catat Ulasan