Isnin, 7 Mac 2011

MIni TeLEkunG

Minggu nie jahitkan mini telekung kawan opis yang nak gi umrah next week, AMIM selamat samapi dan selamat kembali, lambaikan juga saya kt sana erkkk....kot2 manalah tau boleh jejak kaki jugak kt sana AMIM. Mini telekung nie actually baru 2 kali termasuk yg ini aku buat. Takut pon ader jugak takut x jadi....syukur dapat juga membuatnya.......biasanya kita buat tudung x der tutup dagu kt bawah kan,yg nie itu kena ada bagi senang untuk kita solat..........kain kena guna 1.5m sebab nak laboh tutup punggung ngan paras tangan kita......



Mintak maaf tuannya Anis si Adam dah mencuba dulu dah, dah jadi jubah lak ngan dia. Kain nie best cotton jersey sejuk sangat, tapi cepat kedut sikit....gosok oklah tu.


Masa yang ade tu aku sempatkan juga menjahit beg duit kawanku yang dah seminggu kot yang dah tertangguh. Ha Na nie dah siap dah nie nanti kirim aje ngan kakak tu errrrkkk....

2 comments:

anisfuad berkata...

kak,
thank you sebab jahitkan mini telekung ni.. tersangatlah selesa, best, cantik, kemas dan yang penting... i cun bila memakainye.. hehehhe

thank you very much kak, dari teman saya beli kain sampai dah jadi mini telekung tuh.

2a2i berkata...

Tq tq anis.....yg penting selesa errrr....tq percaya kt k.zah nie.....

Catat Ulasan