Isnin, 2 Ogos 2010

Selamat Hari Jadi

Tengahari tadi keluar makan celebrate birthday husband 2/08/2010 yang ke braper?????. Makan kat Restoran Arab di Jalan Ampang. Ini pertama kali aku makan kt Restoran Arab atas cadangan husband. Rasanya inilah tempat yang selalu officemat aku selalu cakap tu....Kami pesan nasi Makbtub tu cadangan husbandlah......ha bila sampai terkejut......itu pon nasib baik minta untuk 2 orang. Tapi rasanya sedap lagi nasi beriani kita orang Melayu nie.........




Kuah dia kot, cam Yogurt light ngan sambal lada nak kata sambal lada pon cam bukan......bila campur ok gak rasanya.....

Ha nie dia nasi untuk 2 orang. Kat menu dia letak sekor ayan untuk makan 4-5 orang tapi minta untuk 2 orang boleh jugak. Harga dia bolehlah.......Rasanya bolehlah, tapi ayam dia lembut sesangat.


Ha...ha nie dia air Barbican, Husband siap tanya halal ke tidak nie ngan mamat Arab tu......tu air oren mintak lain, lain yg dihantar, susah x paham ckp Melayu nd English...


Ha nie aku punya, La ingatkan air rupanya datang ais cream diletakkan di dalan nenas separuh. Harganya boleh tahan, buat kt umah lagi best bleh makan ais cream banyak.......ishhhhh Tipah Tertipu.....x paham ditulisnya dalam bahasa Arab tau2 pineapple je.......gasaklah















































4 comments:

Latina berkata...

k.zah..kdai nilah yg selalu sy g ..sedap kan...yg putih tu bukan yogurtlah..rasanya susu kambing masam..yg merah tu mcm tomato blend kan...

Adamizzah berkata...

oooooooo.iya ke susu kambing dia ader rasa cam masam skit maybe dah diproses dah kot.....ha iyalah betul jugak kata awak tu, mungkin tomato blend kot, ni kot kedai yg si azim slalu bagitau ke k.zah yg dia slalu gi makan naik LRT tu.....

BUNGA berkata...

salam ziarah..
slmt hari jadi diucapkan..
sedapnya dpt mkn mcm2x kat malaysia.. sy kat sini cuma dpt tengok dr jauh je laa..hehehe

Adamizzah berkata...

TQ bunga,

Dun worry kalau u datang sini, saya boleh bawa u makan kat sana okey........

Catat Ulasan