Rabu, 6 Jun 2012

TerKeNa JuA

Semalam temankan kakak opis pergi cari beg untuk dihadiahkan kepada kawan-kawan maknyer. Ni first time aku merayap kt Plaza GM nie.....naik monorail dari opis ,turun kt Chow Kit......wow sesak kawasannya......dan kt sini macam2 ader, aku yang hanya peneman aje pon terbeli jugak....tapi seronok nengok2 barang2 nie cam kita boleh buat bisnes gaklah.....tulah namanya pompuan.
Ni beg yang ter.....semalam tu, apa nama jenama beg tu erkkkk Longcharm errrr...hikkk. Lepas nie aku nak ambil order untuk menjual lak....cam seronok aje, tengok2 benda2 cam gini.










3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

lom sapai lg plaza GM kl, kt klang tu bese dgr..
area mane yer.. blh la kite try pi nipiskan poket gak, heheheh

2a2i berkata...

ooooo yg klang tu kecil kalau compare ngan KL nie, kt Chow Kit bgn dia 19flr- grd sampai 8 tpt jual...yg lain2 tu parking...cam ner nak peta erk tapi dari C/kit dah nampak bangunan dia

armouris berkata...

Handbag saudari telah dipilih menjadi feature di FB Handbag VS Kasut. Check it out!

Catat Ulasan