Isnin, 9 Januari 2012

JOm MAkan-MAkan....

Hari minggu barulah hubby leh bawak kami kuar makan2 sempena sambut besday aku, lambat pon x per paham......janji ingatkan.....so kami makan kt ice room aje....actually aku dah lama teringin nak masuk kt sini...hubby x kisah, suka hati lah nak makan kt mana2 dia hanya ikut aje.....so dapatler jugak aku merasa ape yg ader kt ice-room nie, berkali2 hanya lalu dan pandang dari jauh aje......

Tapi yang menyepoikannyer....adus Adam nah aper psal buat perangai....jenuh gak pujuk dia, bila parking kete je trus mengamuk xmou kuar kereta, lepas tu kakak lak nangis2, sebab kakak baru terjaga dari tido...tension jappp....ugut balik ajelah x payah kuar2 ler kalau cam gini......pujuk2 oklah .......tapi muka Adam punya ler kelat sebab dia kate kt sini x der permainan......ada kt atas tapi hari tu dia x buka....... 
So bagilah peluang diorg order aper yg diorg suka....

 

 
 



5 comments:

ikatankasihku berkata...

kak zah, happy bezday ea..sorry lmbt wish..he3...sedapnya tgk tu..terliur..hahahaha

2a2i berkata...

Tq ikin...jom ler turun KL

ikatankasihku berkata...

hahahaha, nanti2lah kak zah...nanti kalau ikin nak dtg sana, ikin roger2 akak eh..rindu akak.. =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

best wooo eskrem die.. heheh

memula msk iceroom, berpinau nk pilih mata satu eskrem..
sume besh².. heheheh, pastu pakat sorang satu len perisa.. ;-p

ni n3 sy psl pestime mkn eskrem IR bbbangi.. =)

2a2i berkata...

yup btul tu leily...woww dia punya icecream memang best halus jeeee....eeee meleleh liur bila teringat...

Catat Ulasan