Khamis, 29 Julai 2010

Make-up pouch


Bahagian dalam aku gunakan batting sediada yang dibeli untuk buat patch work selimut kakak masa dia baby dulu, sampai sekarang x siap.......agar dia nampak tegap nd tebal skit...


Sebelum tidur sempat siapkan pouch make-up untuk letak bedak ke pejabat . 2 baradik tu sibuk buat hal masing- masing. Memang betullah kata orang bila anak-anak membesar diorang buat hal masing-masing. Kakak penat seharian kat sekolah pukul 9.00 dah masuk tidur, Adam sibuk ngan PSPnya, husband selepas maghrib keluar diskus ngan kawan-kawan so apa yang perlu aku buat.............

2 comments:

Latina berkata...

tk yah risau..k.zah kan byk idea nk buat kraftangan...ada masa terluang buat jelah...mcm sy ni malas...

Adamizzah berkata...

alah awak x start engin lagi tu, kalau dah start uiiiiii terlopong mak......yg penting kemas umah baru tu dulu baru fikir2 yang kendian btol tak....

Catat Ulasan