Jumaat, 9 Julai 2010

Aktiviti petang......

Ni dia koleksi bunga-bungaku tuuu.....x der bezanya ngan yg origional ngan hasil decoku....cehhh..rak pertama ngan rak ke 2 tu origional Vantage, rak bawah je hasil kerastanganku tapi bunganya sama.......Tipah jangan tertipu....kalau x ckp org x tau betul x?


Ha aper lagi nampak 2 keping gambar yg dah dok tersadai belakang almari...........jom bertukang lah........ha..ha bengkok paku coz pakai paku kayu, lantaklah asalkan gambat tu boleh tergantung, paling koman pon mamanye pon ader aktiviti.......poskad gambar rumah tradisonal yang dibeli semasa pameran....x ingatlah diframekan, hari minggu nie rasanya nak gi Sg.Buloh nak cari pokok,dah lama rasanya x berkebun......walau pon tanahnya hanya cuma ada sekangkang tikus.......



Ha dah penat terbang landinglah pulak.......eeeiiiii boring btul mamanya coz masing-masing ngan aktiviti-aktivitinya so apa nak buat nie.....

Kakak ngan teddy bear dia, ntah aper dia dok citer ngan bear dia tu siap terbang-terbang lagi.......Dengar cam dia dok mengajar bear dia tu cara nak tutup radio.....layan je ler



Nilah kerja budak 2 bradik bila balik dari sekolah, adam kalau x ngan PSP dia, coz PSP dia abah dia tengah layan, gambar abahnya nak letak terlalu seksi. Games H/P boleh je ler...........



2 comments:

Latina berkata...

wah dah byk koleksi tu..nmpaknye pasni k.zah kena beli almari baru lah...

Adamizzah berkata...

ha..ha beli alamari baruu........x mungkin x mungkin.....

Catat Ulasan