Isnin, 4 Ogos 2014

PERTH....

As salamualaikum.....
 
Kali ni cerita psal Perth lak.....kan cakap tahun 2014 adalah tahun berjalan bagiku....ntah ler aper tandanyer pon x tau....oh yea seminggu aku balik dari Jakarta aku terbang lak ke Perth....aku senyap2 apply cuti ...bos lulus aje tanpa sebab, biasalah apply cuti online....bila bos jenguk dah x der....hikkkk..before2 ni aku pulun habis kerja...masa tu tension yang teramat kenkadang time lunch pon boleh terlepas...now bila dah slow skit timebukan sikit banyak tu weiiiii.... aku rileks otak nd badan dan segalanya.
Before aku pakai redah je nie..aku ader ler nuntuk sikit ilmu kat kawan opis aku ni yang dulu2 belajor kt Perth ni....terang ler sikit view mata nie....ader ler perancangan skit.....
 So smu booking melalui online yea....so kami stay (2 org je tau) kat Ambassodor Perth Hotel....(hotel ni agak lama skit ler).....tapi oklah ngan regernyer....6 hari 5 malam....hikkkk aper aku nak buat lama tu.....
 
 
 
 
Caversham Wildlife Park agak jauh sikit daripada bandar Perth...so kalau sape2 yang nak pergi ke sini dinasihatkan perlu ade kenderaan...
 








Pai Besar....mesti pergi tau....yang pentingnya HALAL

                                                       Pemandangan Bandar Perth dari King Parks...      
                                                                     
 King Parks....






0 comments:

Catat Ulasan