Khamis, 17 Jun 2010

1st.Day....

Hari nie 1st aku kat tempat kerja baru.......aduzzzzz sungguh berlainan sekali ngan tempat kerja lama tu......masih lagi round-roung the world coz tiada tempat yang sesuai untuk ditempatkan......tengah re- structure katanya.......so for time being aku ditempatkan sementara waktu di bahagian admin....aper nak buat terlonggok melopong....x der perrr, krusi meja blum dapat lagii....komputer sementelah lagiii.....kerja nanti ler dulu .........so aku berampu rambai le kat tempat hubby aku lah, nasib baik ader komputer dan tempa lebih ......boleh ler melepak buat sementara waktu....oh ye, satu lagi tpt baru aku nie nak masuk opis kena pakai card....swipe (btul ker spelling ni, asalkan ader bunyi udah ler)...aku dah dapat dah......susah jugak erkkkk ader sekuriti..........x ler sesenang kengkawan datang nak jumpa kena call dulu ler, terpaksa tunggu kt luar pintu lerrr.....nak wak cam noooo......

3 comments:

Latina berkata...

selamat bertugas di tempat baru...sunyi opis tanpa k.zah...nnti dapat pc jgn lupa online YM tau...kenangi UPP2 dalam doamu......

Adamizzah berkata...

uh separuh nak gila rasanyer x der komputer......kita dah biasa dibagi ngan komputer.....sekarang nie pon terkonting-konting x tau nak ditempartkan di mana.......tunggu ler kot maybe esok or minggu depan, smua bos dah masuk cuti skolah dah habis.............

SoNice berkata...

bila tak dpt komputer ni, ada rasa2 nk balik sini tak??eheheh..sy rasa bos kt sana mesti lagi garang2..n'way nak tolong betulkan...patutnya swipe..swept tu past tense utk sweep...menyapu..

Catat Ulasan